Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

        

  

DETOX+

                                    Kehon syväpuhdistus, palauttaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

Vahvistaa elimistön immuunipuolustusjärjestelmää ja tehostaa taistelukykyä tautia vastaan.

Rekisteritodistus № 003964.I.250.04.2002

·         Korvaa bioaktiivisten aineiden vajauksen ravinnossa

·         On mikrobi- ja tulehdusvastainen vaikutus, elimistön vastustukyvyn modulointi

·         Suositellaan vastustuskykyjärjestelmän toiminnan häiriössä, tartuntatautien jälkeen ja kun on asteeninen kunto.

Koostumus: kissan kynsi (unkaria tomentosa).

Ihmekasvi Amazonista parantaa vastustuskykyä ja hyvinvointia

Hyvä vastustuskyky on hyvinvoinnin kulmakivi. Mm. yksipuolinen ravinto, stressi, infektiot ja ympäristön saasteet heikentävät vastustuskykyämme.

Tutkiessaan Perun Amazonin aluetta tutkijat huomasivat alueen väestön korkean vastustuskyvyn elinolosuhteista huolimatta. Syynä tähän he totesivat olevan Uncaria tomentosa (suomeksi kissankynsi) -kasvin, jota alueen asukkaat nauttivat päivittäin pysyäkseen hyvässä kunnossa.Uncaria tomentosa on Perun Amazonin ylämailla kasvava viiniköynnösmäinen kasvi. Sen suomenkielinen nimi (engl. cat's claw) tulee sen koukkumaisista piikeistä, jotka kasvavat kasvin vartta pitkin muistuttaen ulkonäöltään kissan kynsiä. Alueen alkuperäisväestö on käyttänyt kasvin kuorta ja juurta satoja vuosia valmistaakseen niistä lääketeetä. Heidän kansanperinteensä mukaan teetä on käytetty menestyksellisesti parantamaan kasvaimia ja muita vakavia sairauksia. Hiljattain Perun hallitus ilmoitti kasvilla olevan lääkkeellisiä ominaisuuksia ja kielsi lailla kasvien juurien käytön ja tuhoamisen, koska kasvin kysyntä on noussut maailmalla dramaattisesti. Nykyisin sitä kasvatetaan ekologisesti suojellen. Kasvi katkaistaan noin metrin korkeudelta ja juuri jätetään rauhaan, jotta se voi kasvaa uudelleen.

Uncaria tomentosan tutkimukset näyttävät lupaavilta

Modernin maailman tietoisuuteen kasvi tuli ensimmäisen kerran vuonna 1972, jolloin perulainen plantaasin omistaja Don Luis parani sairaudestaan juotuaan puolen vuoden ajan muutaman kupillisen päivässä Uncaria tomentosasta valmistettua teetä. Koska plantaasin omistaja oli kotoisin Itävallasta, kuultiin kasvin vaikutuksista pian myös siellä. Itävallassa kasvin vaikutuksista kiinnostui Immodel -laboratorion johtaja, tiedemies Klaus Keplinger ja aloitti tutkimukset. Tutkimusten perusteella tri Keplinger sai kolme USA:n patenttia Uncaria tomentosan juuresta eristämilleen kuudelle oxindole alkaloidille. Keplingerin tutkimusten mukaan neljä näistä alkaloideista on sopiva "immunologisen systeemin epäspesifiseen stimulointiin."

Kissankynttä on tutkittu myös Saksassa, Englannissa, Itävallassa, Saksassa, Englannissa, Italiassa ja USA:ssa. Tutkijat ovat todenneet kasvin lisäävän vastustuskykyä, antavan energiaa ja elinvoimaa, sen säännöllisen käytön vahvistavan elimistön puolustusjärjestelmää ja sopivan monien nykyajan terveysongelmien ennaltaehkäisyyn. Mm. tutkija tri Schwontkowski USA:sta toteaa kissankynnen olevan vahvin alueen vastustuskykyä lisäävistä kasveista.

Lääkärien ja käyttäjien kokemuksia

Monet lääkärit ja vaihtoehtolääketieteen harjoittajat Yhdysvalloissa ovat käyttäneet yrttiä potilaidensa hoitoon jo monia vuosia, mutta yleiseen tietoisuuteen ja luontaistuotekauppoihin yrtti on tullut vasta parin viime vuoden aikana. Mm. yhdysvaltalainen tri Brent Davis on käyttänyt yrttiä jo vuodesta 1988 hoitaessaan potilaidensa vatsa- ja suolisto-ongelmia. Hän on myös kirjoittanut yrtistä monia artikkeleita alan lehtiin. Myös tohtori Donna Schwontkowski on kirjoittanut yrtistä artikkelin mm. Healthy and Natural Journal - lehden numeroon 10/94, jossa hän kertoo sekä yrteillä tehdyistä alustavista tutkimuksista että omista kokemuksistaan. Hän toteaa sen olevan voimakas vastustuskykyä lisäävä yrtti, jolla on kyky vaikuttaa moniin vaivoihin jo alkuvaiheessa. Yrttiä käyttäneiden asiantuntijoiden mukaan kyvyssään parantaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää, Uncaria tomentosalla on niin monia apeuttisia käyttötarkoituksia, että se ohittaa monet hyvin tunnetut luontaistuotteet, kuten echinecean, astragaluksen ja ginsengin.

Suomessa Uncaria tomentosasta kuultiin ensimmäisen kerran vuoden 1995 lopulla TV-ohjelmassa, jossa eräs suomalainen mies kertoi parantuneensa kasvin puutikuista tehdystä teestä. Sen jälkeen kiinnostus kasvia kohtaan kohosi myös Suomessa.

Kissan kynsi-yrttiä on testattu ja käytetty mm. Euroopassa, yhdysvalloissa ja Etelä-Amerikassa. Tutkijat ovat todenneet Uncaria Tomentosa (suom. Kissan kynsi) kasvin olevan vastustuskyvyn lisääjä. Tätä Perun Amazonin alueelta löytyvää yrttiä käytetään mm. vahvistamaan immuunisysteemiä ja se sopii myös täydentämään kirurgia-, säde- ja lääkehoitoa.

Annostelu ja otto:

1 kapseli 2 kertaa päivässä ruoan ja veden kera

Pakkauskoko:

60 liivatekapselia, 387,5 mg-kapseli


Koostumus:

Kissan kynsi (Unkaria tomentosa(Willd.)DC.)380 mg 

 

Vasta-aiheet, sivuvaikutukset:

Mahdollista löysät ulosteet, ja pahenemista kroonisten sairauksien, joka on tilapäinen ilmiö. Älä käytä raskauden ja elinsiirron aikana,puhdista  virtsan ja sappirakko, ensimmäinen 1-2 kuukautta. On suositeltavaa ottaa yhdessä myös Pax+fotre (lievittää kipua aikana pahenemisvaiheita), ja  myös Chromvital +VERKKOKAUPPA


Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com