Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Markkinointi suunnitelma

VIP Group maksaa jälleenmyyjille kahdenlaisia myyntipalkkioita; Green Wave ja Professional. Aloittelijoille maksetaan Green Waven mukaan ja edistyneimille Professionalin mukaan.

Yhtiön kiertokulusta myyntipalkkion saamiseksi levittäjän tilauksien määrä on oltava vähintään 190 CV kvalifikaatiokuukaudessa. Tätä summaa kutsutaan kvalifikaatiotilaukseksi. Tämän ehdon tehnyttä Distributor kutsutaan aktiiviseksi Distributoreksi.

Tarjous VIP BONUS 20% maksua ensimmäisen linjan aloittelijoiden tavaran kiertokulusta!

Green Wave — Vihreä aalto

Vuoden 2008 1.toukokuusta alkaen yhtiön markkinointisuunnitelman uusi versio on voimassa :
Uusille
Distributor toimii Green Wave järjestelmä.
Uutta
Distributoria, jolla ei ole yhtä tilausta sopimuksen solmimisesta ja CV>0 , pidetään asiakas-levittäjäksi. Sellainen levittäjä ei saa myyntipalkkiota mistään yhtiön markkinointi alasuunnitelmasta.

Ensimmäistä kuukautta, jossa uuden
Distributorin yhtiössä tehtiin vähintään tilaus ja CV>0,kutsutaan Alun kuukausi.

Alun kuukaudesta alkaen kolmen kvalifikaatiokuukauden aikana pidetään, että uusi
Distributor työskentelee markkinointi alasuunnitelman Green Wave mukaan.

Tämän suunnitelman mukaan Vision maksaa 20% myyntipalkkiota yhteisestä ensimmäisen asteen Distributorin tavaran kiertokulusta ja 5% myyntipalkkiota toisen, kolmannen, neljännen, viidennen asteen Distributorin tavaran kiertokulusta.

Professional

Alun kuukaudesta neljännestä kuukaudesta alkaen Distributoria pidetään toimivana Professional markkinointi alasuunnitelman mukaan.

Tämän suunnitelman mukaan Vision maksaa 5% myyntipalkkiota yhteisestä ensimmäisen ja toisen asteen levittäjien tavaran kiertokulusta ja 10% myyntipalkkiota kolmannen, neljännen, viidennen asteen Distributorin tavaran kiertokulusta.

Mutta kunnes ensimmäisessä viidessä tasossa on olemassa Distributor, joiden rahoittaja työskentelee Green Wave suunnitelman mukaan heidän tavaran kertokulustaan maksetaan 5% myyntipalkkiota.

VIP bonus

Distributor myös voivat saada tulevaisuudessa 10% myyntipalkkiota kuudennen tason Distributor kiertokulusta ja 1% - 6% myyntipalkkiota seitsemännen asteen ja ylle ryhmänsä kiertokulusta.

VIP BONUS tarjous

Maaliskuussa 1.päivästä vuonna 2009 alkaen kaikki VIP ja ylle kvalifikaation suorittaneet Distributorit saavat 20% myyntipalkkiota ensimmäisen tason aloittelijoiden ostoista! 20% bonusta maksetaan vain aloittelijan ensimmäisessä toimikuukaudessa.

Siis ensimmäisen tason
Distributor kiertokulusta 20% bonusta saamiseksi kuluvana kuukautena pitää suorittaa kahdet ehdot kuluvassa kvalifikaatiokuukaudessa:

  • Distributor suorittaa VIP kvalifikaation;
  • Hänen uudet ensimmäisen asteen levittäjät tekevät tilauksen kuluvassa kuukaudessa, joka on samalla sopimuksen solmimisen kuukausi.

Palkkiot aloittelijoiden, joiden rahoittajana on VIP kvalifikaation levittäjä, tilauksista maksetaan seuraavan suunnitelman mukaan:

20%     5%     5%     5%     5%    10%    1-6%

 

 

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com