Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                                     

   

  Antiox +

 

Auttaa tehostamaan elimistön puolustuskykyä ympäristön haitallisia tekijöitä vastaan.

Rekisteritodistus 003963.I.250.02.2002

 • Korvaa vitamiinien, kivennäisaineiden ja bioaktiivisten aineiden vajauksen ravinnossa
 • Antioksidantti
 • Tehostaa elimistön puolustuskykyä ympäristön haitallisia tekijöitä vastaan
 • On tehokas ehkäisykeino sydänsuonijärjestelmän häiriöihin
 • Suositellaan ihmisille, jotka asuvat ekologisesti haitallisissa olosuhteissa

 

Koostumus: Neidonhiuspuu, rypäleen siemenuute, beetakaroteeni, E-vitamiini, C-vitamiini, seleeni, sinkki.

 

Neidonhiuspuu (Ginkgo biloba) Tämän yli 300 miljoonaa vuotta vanhan kasvilajin edustajien tiedetään elävän jopa 1000 vuotta vanhoiksi. Sen hedelmistä ja lehdistä valmistettuja uutteita on käytetty jo yli 5000 vuoden ajan erilaisten keuhkosairauksien, kuten astman ja keuhkoputkentulehduksen hoidossa sekä lääkkeenä sydän ja -verisuonisairauksissa. Neidonhiuspuuta on käytetty rohdoksena myös nivel- ja reumavaivoihin, puutteellisesta verenkierrosta johtuvaan näkökyvyn heikkenemiseen sekä laukaisemaan jännitystiloja. Rohdosta on kansanlääkinnässä käytetty yleiseen heikotukseen, huimaukseen, hoitamaan kylmiä käsiä ja jalkoja, estämään mahan turpoamista sekä tehostamaan henkistä valppautta. Vuodesta 1975 lähtien on tähän mennessä tehty lähes 40 kliinistä tutkimusta ginkgon lehtiuutteen vaikutuksista ja useita satoja tieteellisiä julkaisuja ginkgon kemiallisista aineosista sekä niiden biokemiallisista ominaisuuksista ja toksikologiasta. Biokemialliset ja lääketieteelliset tutkimukset ovat painottuneet selvittämään ginkgo-uutteen vaikutuksia henkisen suorituskyvyn parantamiseen, perifeerisen verenkierron tehostamiseen ja antituumoriaktiivisuuteen.

Kokeellisesti Ginkgo biloba –lehtiuutteelle on osoitettu seuraavat farmakologiset vaikutukset:

 • tehostaa verenkiertoa, erityisesti mikroverenkiertoa
 • parantaa veren reologisia ominaisuuksia (reologia = oppi virtauksista ja materiaalien muutoksista, tutkii esim. veren koostumuksen muuntelun vaikutusta verivirtauksiin)
 • uutteen sisältämät flavonoidit inaktivoivat toksisia radikaaleja (antioksidatiivinen vaikutus)
 • uutteen sisältämät ginkgolidit estävät verihiutaleita aktivoivaa tekijää PAF (PAF = platelet activating factor, osallistuu verisolujen aggregoitumistpahtumaan, solujen kokkaroitumiseen verisuonissa)
 • ginkgolidit A ja B sekä bilobalidit ovat hermoja suojaavia (neuroprotektiivisia)
 • tehostaa muistia ja oppimiskykyä
 • tehostaa koliinin absoptiota hippokampuksessa (hippocampus = aivoturso)
 • estää ikääntymisestä johtuvien kolinergisten muskariiniresepetorien ja a2-adrenoreseptorien vähenemistä (reseptori = ottaa solussa vastaan ärsykkeen ja muuttaa sen signaaliksi. Esim. mus-kariinireseptorit välittävät asetyylikoliininvaikutuksia parasympaattisen hermoston postsynaptisissa kohdesoluissa.)
 • vähentää silmän verkkokalvon turvotusta ja estää verkkokalvon soluvaurioita
 • alentaa seerumin kolesterolin määrää ja alentaa riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin.

 

Käyttötarkoitus

Ginkgo biloba-uuttetta ja siitä tehtyjä valmisteita käytetään lisäämään verivirtausta, erityisesti kapillaarisuonissa (Saksassa hyväksytty käyttötarkoitus: "ääreis- ja aivoverivirtauksen häiriöt").

Ginkgoa käytetään aivojen ja raajojen verenkiertohäiriöissä lisäämään verivirtausta, muistihäiriöihin, keskittymiskyvyn puutoksiin, masennustiloissa, huimaukseen, korvien vinkumisen (tinnitys) poistamiseen ja päänsärkyyn.

 

Haittavaikutukset ja vastasyyt

Ginkgo biloba-uutteita pidetään käyttäjälleen turvallisina ja vaarattomina.

 

Rypäleen siemenuute sisältää flavonoideja, jotka ovat vahvoja antioksidantteja. Flavonoidit saattavat myös estää veren hyytymistä, ehkäistä syöpää ja tulehduksia sekä alentaa kolesterolia ja suojata sydäntä ja verisuonia. Monet tutkijat ovat nyt sitä mieltä, että fytokemikaalit voivat olla jopa tehokkaampia terveyden suojelijoita kuin vitamiinit.

Beetakaroteeni toimii rasvaliukoisena antioksidanttina, jolla on runsaasti hyviä ominaisuuksia. Se estää niin solukalvojen kuin DNA:nkin vahingoittumista. Beetakaroteeni suojaa ja vahvistaa limakalvoja, ehkäisee ennalta silmäsairauksia, ihovaurioita ja ihosyöpää sekä vahvistaa immuunijärjestelmää.

Beetakaroteeni on myös osoittautunut hyväksi ihottumien hoidossa. Se puhdistaa elimistöä ja tukee siten maksan puhdistustyötä. Näin elimistön toleranssi myrkkyjä vastaan kasvaa. Tuore, hollantilaisilla miehillä tehty, tutkimus osoittaa, että beetakaroteenin runsas nauttiminen vähentää sydäninfarktiriskiä.

E-vitamiineja tunnetaan kahdeksan eri muotoa, joista d-alfa-tokoferoli on biologisesti aktiivisin ravinnosta parhaiten saatava muoto. Tokoferoleja ja tokotrienoleja on pääasiassa kasvikunnasta peräisin olevissa elintarvikkeissa.

E-vitamiini toimii elimistössä antioksidanttina eli hapettumisen estäjänä. Lisäksi se estää valkuaisaineiden SH-ryhmien hapettumista, vaikuttaa elimistön rasvahapposynteesiin, vaikuttaa verihiutaleiden toimintaan, säätelee veren kolesterolitasoa, edistää verenkiertoa ja parantaa soluvälitteistä immuunivastetta.

C-vitamiini edistää E-vitamiinin toimivuutta.

E-vitamiini on elimistön tärkein lipidifaasin antioksidantti. E-vitamiini suojelee solujen rakenteita sieppaamalla niitä vaurioittavia vapaita radikaaleja ja katkaisemalla vapaiden radikaalien käynnistämän lipidiperoksidaatiota aiheuttavan ketjureaktion. E-vitamiini toimii myös immuunipuolustuksessa parantaen immuunivastetta.

Eläinkokeet ovat antaneet viitteitä siitä, että E-vitamiinilla olisi jossain määrin suojaava vaikutus syöpää vastaan. Joissakin väestötutkimuksissa on todettu, että seerumin matalan E-vitamiinitason ja eräiden syöpämuotojen (esim. suulimakalvo-, ruuansulatuskanava-, prostata- ja keuhkosyöpä) ilmenemisen välillä on käänteinen korrelaatio.

Uusimmat tutkimukset viittaavat siihen, että E-vitamiinilla on osuutta myös sydän ja verisuonitautien ehkäisyssä. E-vitamiini estää esim. "huonon kolesterolin" eli LDL:n valtimoiden rasvakovetustaudille (ateroskleroosille) altistavaa hapettumista. Eräissä suurissa seurantatutkimuksissa on todettu E-vitamiinivalmisteiden käytön pienentävän riskiä sairastua sydän ja verisuonitauteihin: Naisilla sepelvaltimotaudin (koronaaritaudin) riski laski 40 % (seuranta aika 8 v.). Miehillä lasku oli 36 % (seuranta aika 4 v.).

E-vitamiini estää myös verihiutaleiden yhteenliimautumista eli adheesiotaipumusta sekä siitä johtuvaa tukkeumien (verisuonitrombien) muodostusta. E-vitamiinia onkin käytetty verenkiertohäiriöiden, esim. katkokävelyn hoitoon. Lisäksi on kliinisiä viitteitä siitä, että E-vitamiini estäisi myös vanhuudenkaihin kehittymistä. Näyttö väestötasolla tosin vielä puuttuu.

C-vitamiinin eli askorbiinihapon vaikutukset elimistössä perustuvat sen kykyyn toimia yleispelkistäjänä lukuisissa biokemiallisissa reaktioissa.

C-vitamiini tehostaa elimistön foolihappoaineenvaihduntaa ja valkosolujen toimintaa sekä lisää vastustuskykyä tulehdussairauksia vastaan.

C-vitamiini on tärkeimpiä solunsisäisiä antioksidantteja. Se reagoi vapaiden radikaalien kanssa ja pelkistää ne soluille vaarattomaan muotoon.

C-vitamiini toimii elimistömme muiden antioksidanttien, A- ja E-vitamiinien sekä seleenin kanssa soluja suojaavan puolustusjärjestelmän osana ja edistää mm. E-vitamiinin toimintaa.

C-vitamiini vähentää verihiutaleiden yhteenliimautumista ja estää näin veritulpan syntyä.

C-vitamiini osallistuu sidekudoksen muodostukseen ja verenmuodostukseen ja vaikuttaa mm. ikenien ja ihon hyvinvointiin ja haavojen paranemiseen

C-vitamiini tehostaa raudan ja eräiden muiden hivenaineiden imeytymistä suolistosta sekä osallistuu mm. kortikosteroidien ja katekoliamiinien muodostumiseen ja sappihappojen synteesiin sekä mm. lääkeaineiden aineenvaihduntaan.

C-vitamiini toimii elimistössä mm. kollageenin, adrenaliinin, karnitiinin, sappihappojen ja steroidihormonien synteesissä. Lisäksi C-vitamiini on tärkein elimistön vesifaasin antioksidantti. Se vaimentaa singlettihappea, eliminoi tehokkaasti radikaaleja ja pysäyttää lipidiperoksidaatioketjureaktion. C-vitamiinin on todettu myös regeneroivan lipidiperoksidaation pysäytysreaktiossa syntyvää E-vitamiiniradikaalia takaisin toimivaksi E-vitamiiniksi.

Kymmenistä seurantatutkimuksista kertynyt tieto antaa viitteitä siitä, että C-vitamiini suojaisi mm. ruoansulatuskanavan alkuosan syöpää ja haimasyöpää vastaan. Näyttöä on lisäksi C-vitamiinin tehosta kohdunkaula-, peräsuoli-, rintarauhas- ja keuhkosyövän ennaltaehkäisyssä. Myös lukuisat kokeelliset tutkimukset ovat antaneet viitteitä C-vitamiinin syöpää ehkäisevästä ominaisuudesta.

Useat tutkimukset viittaavat siihen, että C-vitamiini vähentäisi vilustumissairauksien oireiden kestoa jossain määrin.

Seleeni toimii aktiivisena osana elimistön glutationiperoksidaasi-entsyymissä, joka katalysoi hydroperoksidien hajoamista ja osallistuu todennäköisesti myös prostaglandiinituotannon modifioimiseen eli ehkäisee tulehdussairauksia (anti-inflammatoorinen vaikutus). Seleeni suojaa elimistöä sitä vahingoittavilta aineilta, esim. karsinogeeneiltä ja raskasmetalleilta, ja voi näin ehkäistä sairastumista esim. syöpään. Lisäksi seleeni huolehtii maksan normaalitoiminnasta sekä ylläpitää imuunijärjestelmää, normaalia näköä sekä ihon ja hiusten terveyttä. Seleenillä ja E-vitamiinilla on synergistinen vaikutus.

 

Sinkki on osallisena yli 200 entsyymin toiminnassa ja vaikuttaa hiilihydraattien, rasvojen ja nukleiinihappojen aineenvaihduntaan. Se on tarpeellinen ihmisen kasvua, kehitystä ja normaalia elämänkaarta ajatellen. Aivojen normaali kehitys riippuu sinkinsaannista.

 

Annostelu ja otto:

1 kapseli 2 kertaa päivittäin ruoan ja veden kera

Pakkauskoko:

30 liivatekapselia, 390 mg-kapseli

 


Mihin sairauksiin tuote vaikuttaa:

 • Syöpä (hidastaa kasvua pahanlaatuisia soluja)
 • Aivoverenvuoto valtimokovettumatautia
 • Tromboflebiittia
 • Angina pectoris, sydäninfarkti,
       Laskimoiden vajaatoiminta, raskaus ja jalkojen
 • Laskimolaajentumat
 • Hauraus kapillaareja ja verisuonet
       (punaiset kasvot pieniä ulkoisia kapillaareja)
 • Mustelmat, hematooma
 • Vammat, palovammat
 • Postoperatiivisesti
 • Melua ja korvien soiminen, kuulon heikkeneminen
 • Vähentäminen
 • Halvaus
 • Violation mikroverenkiertoa   
 • Muistinmenetys
 • Huimauksen
 • Rikkominen ääreisverenkierron
 • Vegeto-ja verisuonitautien dystonia
 • Fibroids, myoma, endometrioosi, rintojen
 • Masennus, CNS häiriöt
 • Hidastaa ikääntymisestä
 • Keventää kouristukset aivot
 • Niveltulehdus, nivelrikko
 • Osteochondrosis
 • Reumatismi, nivelreuma polyartriitti
 • Glaukooma, kaihi
 • Sydän-ja verisuonisairaudet (sairaudet valtimot, laskimot,
       sepelvaltimotauti, angina pectoris)
 • Päänsärky, migreeni
 • Allergioista
 • Krooninen keuhkoputkentulehdus, krooninen yskä
 • Asthma
 • Kolekystiitti
 • Hiustenlähtö, kaljuuntuminen
 • Unihäiriöihin
 • Influenssa, ARI
 • Märkivä haavat
 • Trofia haavaumat
 • Parodontoosia
 • Toiminnan häiriöt kilpirauhasen (Basedowin tauti,
       kilpirauhasen vajaatoiminta)
 • Nivel-ja lihaskivut
 • Pankreatiitin
 • Kolelitiaasi
 • Hypertensiota
 • Lymphostasis
 • Hepatiittia
 • Akne, hieno ryppyjä
 • Tracheitis
 • Haavauma ja 12 pohjukaissuolihaava, gastriitti
 • Lupuksen erythematosuksen
 • Kun saat ehkäisyvälineitä, raskauden ja synnytyksen jälkeen
       hormonihoidon jälkeen kurssin antibioottien
 • Huipennukseen  
 • Patologia eturauhasen, impotenssi 
 • Kanssa usein keskenmenoja, tallentaa sikiöön

 

·        
Koostumus:
Yksi kapseli sisältää:

Rypälemehun puristusjätteiden ekstrakti 150 mg
Kinkgo biloba L 26,5 mg
Beetakaroteeni 5 mg
E-vitamiini 10 mg
C-vitamiini 65 mg
Sinkkioksidi 18,5 mg
m.m. sinkkiä 15 mg
Hiiva seleenin kanssa 50 mg
m.m. seleeniä 50 mkg

Kontraindikaatio:
Raskaus- ja imetyksen aikana, valmisteen komponenttien yliherkkyys , alle 12-vuotiaille lapsille.

Annostus:
1 kapseli kaksi kertaa päivässä veden kanssa

Valmistusmuoto:
30 kapselia, 390 mg

Säilytys:
Säilytetään huoneenlämmössä  kuivassa tilassa. Ei lasten ulottuville.

Kelpoisuusaika:
3 vuotta.


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com