Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


 

MILLENIUM hypoallergic kerma & geeli on erittäin tehokas tuote kehitettiin kasviuutteita luotettavasti suojata ja nuorentaa ihoa. Parantaa mikroverenkiertoa, uudistaa ihon soluja, mieluiten kosteuttaa ihoa mikä auttaa sitä hengittää, liukenee hyvin vitamiineja ja ravinteita sisältyvät kerma kaava, ja stimuloi verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja jätteiden poistamiseksi. Lisäksi se tekee ihon joustavampi ja kiinteämpi ja verisuonten seinämien vahvempi.

Geeliä voidaan käyttää anti-inflammatoriset varten, parantamaan haavat, vapauta ärtymistä ja ihon aiheuttamat allergiset reaktiot ja / tai polttaa. Kaava vuosituhannen geeli sisältää hyaluronihappoa, joka sujuvasti väittää kosteus tasapainossa, ja parantaa ihon plastisuus. Se on harvinainen tuote, joka kohtelee ihoa mahdollisimman huolellisesti ja tehokkaasti ja tuottaa ryppyjä ja anti-ageing vaikutus.

Vain luonnollisia ainesosia käytetään tuottamaan vuosituhannen geeli, jonka vuoksi iho uptakes sen erittäin hyvin. Sen lisäksi, että aktiiviset komponentit sisältyvät geeli on fysiologisesti mukaisia kudosta, mikä auttaa palauttamaan ja normalisoida ihon toimintaa. Jokainen pisara vuosituhannen geeliä sisältää eritystä virheettömän ihon, ja siten säästää viehätys ja kauneus missä iässä tahansa.

 Suojaava geeli Millennium

suojaa, nuorentaa, parantaa mikroverenkiertoa

Geeli "Millennium" - tämä on erittäin tehokas työkalu, joka perustetaan kasviuutteiden ja antaa luotettavan suojan ihon on virkistäviä vaikutuksia.
Parantaa mikroverenkiertoa, varmistaa solujen uudistumista ja on erinomainen kosteusvoide, joka parantaa ihon hengenvetoon hyvin liukenee vitamiineja ja ravinteita, jotka muodostavat kerma sävellyksiä, stimuloi verenkiertoa, aineenvaihduntaa, vieroitus, jolloin iho joustava ja vahvistaa seinät verisuonten. Voidaan käyttää anti-inflammatorinen aine, ja parantaa haavat, ärsyttää ihon allergisia reaktioita, palovammat. Kun geeli "Millennium" on hyaluronihappo, joka varovasti kannattaa kosteustasapainoa, parantaa ihon kimmoisuutta, on harvinainen kyky hellävaraisesti ja tehokkaasti tasoittaa ryppyjä ja hidastaa ikääntymisen prosessia

Legendaariset tavoitteet.

Meidän iho kärsii jatkuvasti haitallisilta vaikutuksilta ilmakehän aiheuttamat erot lämpötilan ja kosteuden Auringon aktiivisuuden ja säteily, pöly. Ympäristön saastuminen pakottavat meidät turvautumaan lisätoimenpiteitä suojellakseen iho, ja hidastaa ikääntymisen.

Millennium - on seurausta vuoden tutkimusten Ranskassa (yritys Landrus), joka tuottaa luonnollisia tuotteita.
Yhdistämällä luonto ja tiede, joukkue pystyi luomaan aineen joka auttaa meidän ihoa päivittäin taistelua myrkyllisten aineiden ja vapaita radikaaleja.

Millenniumissä on luonnollisia aineita ja kasveja, jotka ravitsee ja palauttaa ihon kuntoon. Se sisältää yrttejä, jotka suojaa ja virkistää ihoa.

Vehnän proteiini kosteuttaa ihoa ja lisää ihon joustavuutta, tasoittaa ryppyjä ja epätasaisuuksia.

Geeli Millennium tehokkaasti suojaa ihoa ulkoisilta haitallisilta vaikutuksilta, palautta ihon nuoruuden, parantaa verenkiertoa, edistää uusiminen ihosolujen, ravitsee sitä ja kosteuttaa, poistaa ryppyjä ja pigmentti, anti-inflammatorinen vaikutus, estää ennenaikaista vanhenemista ja abtaa miellyttävän tunteen terveen ihon.

Jos sanomme, että silmämme - sielun peili, niin kasvot - peili meidän elin, indikaattori aikamme ja kehomme.

Yritys Vision, kiinnittää erityistä huomiota valintaan, ainesosien, niiden optimaalista annostusta ja vuorovaikutus on kehittänyt korjata, joka on yhdistelmä tutkimuksen tuloksia ja päätöksiä, sai luonteeltaan.

Millennium geeliä sisältää:

Ginkgo biloba. Se on voimakas antioksidantti, joka sisältää useita aktiivisia elementtejä. Ginkgo biloba tehokkaasti vähentää vaikutuksia vapaiden radikaalien, ja kiitos korkea vitamiinipitoisuus, ehkäisee ikääntymistä ja palauttaa ihon kudoksia.

Camellia sinensis. Tukee sävy ja elastisuutta kudos on pehmittävä ominaisuuksia. Tämä on erinomainen hapetin, joka vastustaa haitallisia vaikutuksia vapaiden radikaalien.

Ginseng. Kasvi, joka johtuu sen hyödyllisiä ominaisuuksia käytetään eri lääketieteessä. Käytetään yleisesti kosmetiikassa, kasviperäisten lääkeaineiden, homeopatia. Kosteuttaa ja ääniä ihon.

Aloe Barbadensky. Sitä käytetään ihotautien. Nopeuttaa kollageenin tuotantoa ja kasvua uusien solujen sekä voimakas antioksidantti. Tunkeutuu syvälle ihokerroksiin ja liottamalla niitä tarvittavia ravintoaineita, täysin kosteuttaa ja pehmentää sitä. Se on eräänlainen luonnollista vastustuskykyä haitallista ultraviolettisäteilyä.

Kenttä peltokorte. Se ravitsee ja puhdistaa ihoa, jättäen pehmeän ja kimmoisan auttaa normalisoi ihon esiintyy biokemialliset prosessit.

Centella Aasian. Perinteisesti käytetty tehokas väline paranemista. Verenkiertoa edistävä, vieroitus, vähentää laukut ja turvotusta silmien ympärillä.

Proteiini hydrolysaatit. Koska niiden ominaisuuksia käytetään laajalti kosmeettisten valmisteiden valmistuksessa kuin erinomainen kosteuttaja. Toinen tärkeä piirre tämän aineen, että se voi tasoittaa ryppyjä ja korjata joitakin muita ihon virheitä.

Hyaluronihappoa. Yhdessä kollageenin ja ellastinom on tärkeä osa ihokudoksen. Sen tärkeimmät ominaisuudet hyaluronihappo on olennainen osa säilyttää kosteutta kamufliruya ihoa. Toisin kuin muut kosteuttava, erittäin herkkä lämpötilan vaihteluita, hyaluronihappo säilyttää kosteuttava vaikutus, jopa kuivassa ilmastossa. Sen erittäin lievä vaikutus voi poistaa ryppyjä ja estämään niiden esiintyminen.

E-vitamiini (tokoferoli). Hidastaa ikääntymisen prosessia soluissa ja estää vapaiden radikaalien muodostumista. Vaikutusta tämän vitamiinin voidaan parantaa, kun sitä käytetään yhdessä vitamiineja ja C ovat erittäin tehokkaita antioksidantteja, jotka ovat läsnä useimmissa kasveja, jotka kuuluvat ainutlaatuinen kaava vuosituhannen geeli.

Geeli Millennium tarjoaa kaikki vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeen iho, joten se notkea ja joustava, auttaa taistelussa ryppyjä, mikroorganami, kosteuttaa ihoa ja poistaa kuolleita soluja, eli selvästi iho.

Kasvojen iho - se on meidän käyntikortti. Exclusive kaava Millennium geeli antaa iholle kaikki tarvittavat aktiivisia elementtejä, joten se on aina ollut moitteeton, tuore, pehmeä ja täynnä elinvoimaa.

Ansiosta progressiivinen toiminta geeli MILLENIUM tarjoaa upeita tuloksia!


VERKKOKAUPPA