Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Aika rientää nopeasti,  se ei ota huomion  sukupuolien ikä.  Naisten ongelmat on nykyajan lisääntynyt, luonnontuotteet vaan auttavat korjata ongelmat: Jatkuvasti runsaista kuukautisvuodoista kärsii 10–15 % suomalaisista naisista, ja joka kolmas kärsii tästä oireesta jossakin elämänsä vaiheessa. Runsaat kuukautiset eli menorragia määritellään kuukautisvuotona, jonka kesto on normaali ja joka on määrältään runsaampaa kuin 80 millilitraa (0,8 dl). Käytännön tilanteessa vuodon tarkka mittaaminen on mahdotonta.

Naisten Compleks missä on neljä tuotetta  ARTEMIDA, BEAUTYMEDISOYA, NORTIA - se on tapa ratkaista erityisten naisten ongelmiin. Integroitu käyttää näitä biologisesti aktiivisia elintarvikelisäaineiden osaltaan estää tulehduksellisten sairauksien naisten sukuelinten pallon, se kivuttomasti läpi "kriittisen päivää"; palauttaa terve hiusten, ihon ja kynsien, tukee herkän vitamiini-mineraalimetaboliahäiriöt on vaihdevuodet, tarjoavat hyvän kosmeettinen vaikutus hoidon iho, hiukset, kynnet, lisää elinvoimaa, parantaa yleistä terveydentilaa.

Nainen monimutkainen biologisesti aktiivisia lisäaineita voi mennä jokaiseen ongelmaan naisen kehon, erikseen ja yhdessä parantaa terveyttä kehon.


VERKKOKAUPPA