Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Miesten kompleksi, jotka kattavat tärkeimmät kysymykset miehistä: fyysinen voimaan  palauttaminen, auttaa normalisoimaan toiminnan eturauhasen, on myönteinen vaikutus tulehduksia ja seksuaalisen alalla, lisää tehoa, lisää immuniteetti organismin.

Integroitu käyttää näitä biologisesti aktiivisia lisäaineita ruoka auttaa, toisaalta, ehkäisy tulehdussairaudet ja eturauhasen on hypodynamic, tarttuva-allerginen stressi, liikalihavuus, alkoholin ja tupakan, ja toinen - parantaa itsetuntoa miesten keski-ikäisten ja ikääntyvien ja arjen sosiaalisia ja intiimin elämän.

Tämä on ohjelma neljä biologisesti aktiivisia lisäaineita:

     * Artum - auttaa normalisoimaan tehtävän eturauhanen;
     * Lamin - lähde elinvoimaa, lisää henkistä ja fyysistä suorituskykyä;
     * Stalon - lisää tehoa ja rikastuttaa seksuaalista mielihyvää.
     * Ursul - normalisoi työtä urogenitaalinen järjestelmän

Erityinen anti-inflammatorinen vaikutus monimutkaista urogenitaalinen järjestelmää yleensä ja eturauhasen, erityisesti tukevat seuraavat osat Nutraceutical: Sianpuolukka, paholaisen kynsi, Echinacea purpurea (Ursul), kurpitsan siemenet, marjat Palmetto, nokkonen root (Artum ") yohimbe kuori uutetta, linolihappo, inkivääri (Stallone), siitepölyä (Lamin). Ne tarjoavat mikrobilääkkeiden, tulehduksia, antispasmodic, kuivatukseen, diureettien ja toiminnallisia vaikutuksia.

Parantaminen edistää erityisesti POTENSSILÄÄKKEET yohimbe kuoren uute (Stallone) ja marjoja kääpiö kämmenien (Artum ").

Puolustava mukautuvuus suunta, joka toteutetaan solutasolla, ovat kupari (Ursul "), sinkki, tocopherol, beta-karoteenia (Artum"), askorbiinihappo, L-karnitiini (Lamin).

Tonic ja korjaavia vaikutuksia elimistössä, mikä parantaa terveyttä, on ginseng (Stallone), Eleutherococcus, Paraguayn teelehdet (Lamin).


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com