Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Rokotukset sikainfluensasta  voi aiheuttaa tappavia tauteja

Influenssarokotuksen A/H1N1 (sikainfluensa) voi olla tappava. Rokottaminen voi aiheuttaa Guillain-Barrén oireyhtymä - sairaus hermoston, joka johtaa lamaantumiseen, hengityksen lamaantuminen ja voi johtaa kuolemaan.

Seurauksena vastaava rokote vuonna 1976 Yhdysvaltoihin rokote, rokotettu 40 miljoonaa amerikkalaista, 25 ihmistä kuoli. Tämä todetaan luottamuksellisen viestin Britannian Public Health Agency lähetettiin 600 neuropathologist 29. heinäkuuta. Asiakirja hallussaan sanomalehti Daily Mail, joka viittaa InoPressa.ru.Ot ja sian flunssa, jos vain yksi henkilö kuoli, sanoi julkaisu.

- Venäläiset aikovat testata rokotetta A/H1N1 24 elokuuta

Yhteensä todettiin 500 tapausta Guillain-Barrén oireyhtymä, ja rokotukset lopetettiin kymmenen viikon kuluessa havaittu suhteitaan tautia. Tällä hetkellä rokotetta kehittämä lääkeyhtiöiden ja ensimmäisen vaiheen rokotuksen, joka alkaa lokakuussa, asettaa 13 miljoonaa ihmistä, raportit julkaistaan.

Viranomaiset ovat pyytäneet Britannian hallinnan neurologisia huomautuksia, osa British Association of Neuropathologists, tarkkailla mahdollisia tapauksia, Guillain-Barrén oireyhtymän alkamisen jälkeen rokotuksen. Kuten yksi vanhempi Neurologi, koska riski Guillain-Barrén oireyhtymä, hän ei tee itsellesi rokotettu sika flunssa itse. "

Sikainfluenssan uudessa rokote on hieman erilainen kanta 1976, mutta mahdollisuus leviämisen Guillain-Barrén oireyhtymä on edelleen huolestuttava, kirjailija kirjoittaa.

Rokotetta ei ole riittävää valvontaa ja ei voi tarkasti arvioida riskiä sen vaikutuksista ihmisten terveyteen ja sen vaikutusta tulevaan hedelmällisyyteen, mukaan raportin, jossa mainitaan MigNews. Kirjeissä kehotetaan välttämään "fiasko vuonna 1976, kun Yhdysvaltain hallitus joutui maksamaan miljoonien korvauksia uhrien perheille ja henkilöille, jotka ovat vammautuneet seurauksena immuniteetin sian flunssa.

Toisaalta, ei ole edellytyksiä kehittämiseen Guillain-Barrén oireyhtymän seurauksena uutta rokotetta ei ole vielä tunnistettu.

Venäläiset tarjoavat yrittää rokotteen A/H1N1 24 elokuu

Pietarin instituutti influenssa avataan ensi maanantaina erottamista vapaaehtoisia, jotka haluavat vartettava kotimaan influenssarokotteen A/H1N1. "Department hyväksyttäväksi uusien lääkkeiden avataan 24. elokuuta. Tulee kliinisissä tutkimuksissa rokotteen Venäjä", - sanoi maanantaina lääkäri-tartuntatautien laitoksen Alexei Goh RIA Novosti. Aiemmin tutkimuslaitos influenssa ilmoitti, että rokote kokeet voidaan aloittaa tämän torstai, 20 elokuu.

Mukaan Guo, asiantuntijat ovat nyt kesäloman, ja elokuussa 24 on jo tullut töihin. "Osastolla oli kutsuttu jotta maanantaina, vastaavasti, vapaaehtoiset voivat tulla tähän päivään. Tällä ensimmäinen, ne tutkimuksen ja sitten ne rokotettu," - sanoi virasto.

Määräyksellä RF hallituksen kehittämiseen ja tuotantoon rokotteiden influenssan A/H1N1 liittovaltion budjetti vuonna 2009 on myönnetty lähes 45 miljoonaa ruplaa. Näistä varoista kehittää Pandemiainfluenssarokote perustuu nykyisen kannan jaetaan 44,4 miljoonaa ruplaa kehittämisen diagnostiikan ja hoidon sekä seurannan viruksen Venäjällä ennustaa epidemiologinen tilanne - 298,642 miljoonaa ruplaa.

Yleensä pyritään torjumaan patogeenisten flunssa on käytetty 343,042 miljoonaa ruplaa. Varat jaetaan tutkimuslaitosten ja Lääketiede, virastot Rospotrebnadzor, Roszdravnadzor, FMBA Venäjän ja Rosselkhoznadzor, ja puolustusministeriö.

Mukaan Rospotrebnadzor, tapausten määrä influenssan uudessa maailmassa on jo saavuttanut 230 tuhatta, ja kuolonuhrien määrä on yli 2 tuhatta ihmistä. Venäjällä tapausten määrä influenssa A/H1N1, sillä 14. elokuuta, on 142 henkilöä.

Ruotsissa 2 ihmistä on kuollut sikainfluenssarokotteesta!
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1752585/tva-personer-avled-kort-efter-vaccinering

ROKOTUSOHJELMA ON PERUUTETTAVA!
THL:n rokotusosato joka kritiikittömästi suositellut tuota rokotetta raskaana oleville, vaikka sitä ei ole heillä testattu on haastettava oikeuteen!

Rokotteen valmistaneet lääkeyhtiöt ovat turvassa, sillä he ovat saaneet täydellisen syytesuojan.

Varoittakaa jos teillä on tuttuja, jotka ovat raskaana, että missään nimessä eivät ota tuota myrkkyä!!!!!!!! ***ELOHOPEA***!!!!!!

  • Tuotteet mitkä suojelee elimistön sikainfluensasta:

* Antiox+ antioksidantin että hidastaa vanhenemista, parantaa muistia, vähentää syöpäriskiä sydän-ja verisuonisairauksiin

* Detox+ puhdistaa kehon solutasolla, toksiineja, edistää koskemattomuutta, syöväntorjuntapolitiikan

* Chromevital + lisää tehokkuutta, energotonus, puhdistaa verta, säännellään toiminto kilpirauhasen

* Ursul tulehdusta vasta aine, luonnollisen suojan bakteereja ja viruksia

* Natur-tan  parantaa kestävyyttä, vähentää riskiä saada palovammoja ja punoitusta, tarjoaa erittäin kosteuttava, antioksidantti, estää ihon vanhenemista

* Gel Millinium virkistäviä terapeuttista geeliä antioksidanttina. Tehokkaasti kosteuttaa ihoa ja normalisoi aineenvaihdunnan prosesseja, parantaa ihonväri, tasoittaa ryppyjä ja arpia, valo nosto, anti-inflammatorinen vaikutus, parantaa haavat, palovammat, poistaa pigmentti kulmat, toksiinit

VERKKOKAUPPA