Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Safe-to-see –tuotteen säännöllinen käyttö auttaa säilyttämään tarkkanäköisyyttä, vähentämään silmien väsymistä sekä pienentämään näköelinten sairauksien muodostumisriskiä.
Silmien terveydelle elintärkeät monityydyttymättömät rasvahapot ovat Safe-to-see –tuotteen keskeinen komponentti. Ensimmäistä kertaa käytetään erittäin suuren pitoisuuden omaavia Omega 3 -rasvahappoja kalaliivatteesta tehdystä kapselissa.
Safe-to-see täyttää ihmisen näkökyvylle elintärkeiden aineiden vajetta: Omega-3-rasvahapot, В2- ja E-vitamiinit , beetakaroteeni, mustikkauute, luteiini, seleeni ja sinkki.
Vision Groupin asiantuntijat kehittivät tuotteen ainutlaatuisen koostumuksen yhdessä Euroopan johtavan ravintotieteellisen alan toimijan - Arkopharma-konsernin (Ranska) kanssa.

Safe-to-see –tuotteen edut:

Jokainen kapseli sisältää kaikki näkökyvyn kannalta hyödylliset komponentit
Tasapainoinen koostumus on kehitetty suojaamaan silmiä erilaisilta sairauksilta ja tulehduksilta, säilyttämään näkökyky kunnollisella tasolla myös tarkassa työssä ja väsyneenä
Auttaa parantamaan tarkkanäköisyyttä sekä suojaamaan silmiä vapaiden radikaalien haitallisilta vaikutuksilta
Täysin luonnontuote, joka ei sisällä säilöntäaineita, väriaineita, aromiaineita eikä sokeria, tärkkelystä tai vahaa
Tuote on valmistettu kapseleissa, jotka on tehty kalaliivatteesta, joka itsessään on arvokas aine, joka imeytyy helposti elimistöön eikä aiheuta allergiaa

Hyödyllisiä neuvoja:

Nauti yksi Safe-to-see –kapseli aamulla vesilasillisen kanssa
Saadaksesi tehokkaamman vaikutuksen käytä Safe-to-see –kapselien lisäksi erityistä silmän harjoitusyhdistelmää

Koostumus

Yksi kapseli sisältää:

Proteiineja 0,22 g
Βeetakaroteenia 2,4 mg
Luteiinia 3 mg
B2-vitamiinia 0,8 mg
E -vitamiina 5 mg
Seleeniä 25 µg
Sinkkiä 7,5 mg
Mustikkauutetta 7,5 mg
EPA 90 mg
DHA 60 mg

Safe-to-see –koostumus sisältää:

Omega-3 (EPA/DHA) auttaa säilyttämään terveen silmän verkkokalvon parantaen silmän kudosten mikrosirkulaatiota, ravitsemusta ja säilymistä sekä estää tulehdusreaktioiden syntymistä. Se on tarpeellista aivojen normaalille toiminnalle sen varmistaessa nopean energian saannin ja sen auttaessa välittämään impulsseja, jotka kuljettavat signaalin solusta toiseen.
Ihmisen elimistö ei pysty valmistamaan Omega - 3 itsekseen, ja sen on saatava monityydyttymättömiä rasvahappoja joko ruoan mukana tai ravintolisien muodossa.

В2-vitamiinilla (riboflaviini) on tärkeä rooli silmien näkökyvyn säilyttämisessä. Se osallistuu valon ja värien näkemiseen ja suojaa silmän limakalvoa lyhytaaltosäteiden ärsyttävältä vaikutukselta.
Toistuvasti esiintyvät sidekalvontulehdukset, kyynelvuoto ja valonarkuus liittyvät В2-vitamiinin puutokseen. Voimakkaammin korostunut vitamiinin puutos voi aiheuttaa sarveiskalvon tulehduksen ja harmaakaihin (silmän linssin himmenemisen).
Tapauksissa, jolloin B2-vitamiinipitoisuus on normaalia alhaisempi tai se puuttuu kokonaan, henkilö kokee terävää kipua silmässä ja häiriöitä pimeänäössä.

Luteiini on silmän verkkokalvon keskellä sijaitsevan “keltaisen pisteen” pääpigmentti. Tämä alue vastaa erityisesti hyvästä ja selkeästä näöstä. Luteiini imee itseensä haitallisen sinisen osan valonsäteiden spektristä ja neutraloi mahdollisen haitallisen vaikutuksen, jos osa säteistä pääsee kuitenkin verkkokalvon herkkiin rakenteisiin asti. Luteiinin puute johtaa näön heikkenemiseen.

Beetakaroteeni imeytyy helposti ihmisen elimistöön, joka muuttaa sen A-vitamiiniksi, joka on silmien näkökyvyn normaalin toiminnan kannalta kaikkein tärkein komponentti. A-vitamiinin puutostiloissa silmä mukautuu huonosti hämärään ja erottaa heikosti tummansinisten ja keltaisten valojen välillä.
Beetakaroteeni osallistuu epiteelikudoksen muodostukseen, joka on yhdistelmä ihoa, rauhasia ja limakalvoja. Se on välttämätöntä terveiden luiden, hampaiden, hyvän näkökyvyn ja suvunjatkamiskyvyn säilyttämiseksi.

E-vitamiini auttaa hidastamaan ikääntymiseen liittyvien silmäsairauksien kehittymisprosesseja, hidastaa solujen ikääntymisprosessia ja auttaa rikastamaan verta hapella.

Mustikkauute edistää silmän pupillin mukautumista pimeään ja auttaa parantamaan tarkkanäköisyyttä. Se estää kollageenin tuhoutumista ja vahvistaa verisuonia.

Sinkki on yksi tärkeimmistä antioksidanteista. Mitä huonompi ekologinen ympäristö on – sitä suuremman määrän sinkkiä elimistö vaatii. Sinkki on välttämätöntä retinolin (A-vitamiini) muuntamiseksi retinaaliksi, jota käytetään verkkokalvon pigmentin muodostukseen.

Seleeni uudistaa immuunijärjestelmää, auttaa muodostamaan vasta-aineita, estää tulehdussairauksien esiintymistä ja auttaa parantamaan havaintokykyjä. Seleenillä on tärkeä rooli solujen kasvuprosessissa. Seleenin puute voi heikentää suojausta ikään liittyviltä silmien näkökykymekanismin vaurioilta.


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com