Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lifepac Junior + - on suunniteltu erityisesti lapsille ja vitamiini-mineraali monimutkainen mukava suklaan maku, joka sisältää 10 vitamiineja ja 10 kivennäis-komponentteja tarvitaan toimintaa lapsen kehon

Lifepac Senior + jotka tarjoavat yleisen terveyden-palauttamiseksi vaikutus elimistöön. Osat mukaan sen rakenne, vahvistaa ja täydentää toimintaa toisistaan tukea eri tasoilla suojaava-sopeutuva mukautuva mekanismit, edistää säilyttäminen ja palauttaminen normaaliin elämään koko elimistöön.

Be Strong on Lifepac Junior –valikoimaan kuuluva uusi tuote. Tämä biologisesti aktiivinen ravintolisä on tarkoitettu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Se vahvistaa lapsen immuunijärjestelmää. Se sisältää erittäin korkealaatuisia, ainutlaatuisia ainesosia. Tuote on valmistettu käyttämällä nykyaikaisia teknologioita, jotka mahdollistavat useimpien hyödyllisten aineiden säilyttämisen.

Be Big on uusi, Lifepac Junior-valikoimaan kuuluva tuote. Biologisesti aktiivinen ravintolisä kuusivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille tukemaan heidän kehonsa aktiivista kasvua ja kehitystä. Tuotteiden koostumukset on kehitetty viimeisimpien lasten ravitsemuksen alalla saavutettujen tutkimustulosten pohjalta.