Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

  BE  STRONG

Be Strong on Lifepac Junior –valikoimaan kuuluva uusi tuote. Tämä biologisesti aktiivinen ravintolisä on tarkoitettu 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Se vahvistaa lapsen immuunijärjestelmää. Se sisältää erittäin korkealaatuisia, ainutlaatuisia ainesosia. Tuote on valmistettu käyttämällä nykyaikaisia teknologioita, jotka mahdollistavat useimpien hyödyllisten aineiden säilyttämisen.

Tarjolla suklaanmakuisena geelinä.
Suositeltu annostelu: kaksi tuubia viikossa (kerran joka kolmas päivä)
Pakkauskoko: pakkaus sisältää kahdeksan tuubia.
Nutripharma (Arcopharma-konserniin kuuluva yhtiö) on valmistanut tuotteen Irlannissa GMP-standardien mukaisesti.

Yksi 15 g annos sisältää:

В1-vitamiini 0,9 mg
В2-vitamiini 1 mg
В6-vitamiini 1,3 mg
D3-vitamiini 2,5 mikrog
Hunaja 1200 mg
Acerolakirsikkamehutiviiste 300 mg
Kuningatarhyytelö (Royal jelly) 100 mg

Ensinnäkin useimmat valmistajat käyttävät näiden ainesosien erilaisia yhdistelmiä, jos ollenkaan, ja toiseksi, ne kaikki käyttävät kuivatettua (kuivaa) kuningatarhyytelöä ja hunajaa, joka on uutettu hunajakennoista kuumentamalla, mikä tuhoaa sen molekyylirakenteen, jolloin tuloksena on monien hyödyllisten ainesten tuhoutuminen.

Acerolakirsikkamehutiiviste

Acerola (Malphighia glabra, Barbadoksen kirsikka, trooppinen kirsikka, Puerto Ricon kirsikka) on hedelmä, jolla on suurin C-vitamiinipitoisuus koko maailmassa.

Sitä kasvaa Länsi-Intiassa, Barbadoksella, Jamaikalla ja Surinamisssa, ja sitä arvostetaan etenkin sen suuren C-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Itse asiassa acerola ei ole oikea kirsikka, vaan se kuuluu ennemminkin kaktushedelmiin. Sen hedelmäliha jakautuu lohkoihin. Kypsä acerolahedelmä on väriltään tummanpunainen, sen halkaisija on alle kaksi senttimetriä, ja se on rapea ja sillä on pistävä aromi ja kitkeränmakea jälkimaku. Acerolaa on käytetty perinteisesti kansanlääketieteessä parantamaan vastustuskykyä.

Hedelmät poimitaan puolikypsinä, jolloin C-vitamiinipitoisuus on suurimmillaan. Jopa 95% vitamiinista uutetaan acerolasta nestemuodossa, joka sitten muutetaan jauheeksi, josta tiiviste valmistetaan.

Kunigatarhyytelö (Royal Jelly)

Kuningatarhyytelö (Royal Jelly) on ihmeellisimpiä mehiläisten valmistamia tuotteita. Sitä valmistuu mehiläisten rauhasissa ja sen tarkoituksena on ruokkia mehiläiskuningatarta. Ei ole sattuma, että sitä on kutsuttu ”Kuningatarhyytelöksi” ikimuistoisista ajoista asti sekä Idässä että Lännessä, koska sen hankkimisen vaikeuden ja sen säilytyksen työläyden vuoksi ainoastaan rikkaat ylhäiset, prinssit ja kuninkaat pystyivät käyttämään sitä.

Kuningatarhyytelön arvo perustuu sen ainutlaatuiseen koostumukseen. Se sisältää jopa 14% proteiineja, 5,5% rasvoja, 17% hiilihydraatteja ja noin 1% kivennäisaineita. Tavalle, jolla nämä ainesosat ovat keskenään tasapainossa, ei löydy vastinetta elävästä luonnosta. Näin ollen, proteiineja edustaa 22 aminohappoa, jotka ovat elintärkeitä, jotta aivot toimisivat normaalisti. Kuningatarhyytelön sisältämät proteiinit ovat samankaltaisia kuin ihmisen veren plasman sisältämät proteiinit, jolloin ne pystyvät imeytymään käytännöllisesti katsoen ilman mitään hävikkiä.

Kuningatarhyytelö sisältää seuraavia ainesosia:

B1, B2, B5, B6, PP, B12, B9 (foolihappo), H ja C-vitamiineja;
enemmän ja vähemmän tarvittavia ravinne-elementtejä;
kasvua edistäviä tekijöitä ja
fytonsideja.

Kuningatarhyytelön ainutlaatuinen koostumus ja ominaisuudet tekevät siitä biologisen stimulantin, joka aktivoi kaikkia ihmiskehossa tapahtuvia elämän prosesseja. Sillä on kiinteyttävä vaikutus, se parantaa näkökykyä ja muistia, parantaa kehon puolustusmekanismeja, parantaa verenkiertoa, kiihdyttää aineenvaihduntaprosesseja ja sillä on mikrobeilta suojaavia ominaisuuksia.

Hunaja

Kyseessä on erittäin suuren energiasisällön omaava ravintotuote, joka on nektaria, joka on osittain sulatettu hunajamehiläisten (Apis mellifera) kuvussa.

Hunaja sisältää:

pääasiassa fruktoosia ja dekstroosia (jopa 75%), jotka sulavat täysin ihmiskehossa;
В1, В2, В6, В9, Е, К, С -vitamiineja, A-vitamiinin esiastetta - beetakaroteenia;
kivennäisainekomponentteja kalsiumia, magnesiumia, rautaa ja rikkiä;
muita verenmuodostuksen ja luuston kasvun kannalta välttämättömiä bioaktiivisia aineksia.

Hunaja on valtavan arvokas ravintotuote, joka vaikuttaa erityisen hyödyllisesti lapsiin. Veren hemoglobiinimäärä niillä lapsilla, jotka saavat päivittäin hunajaa, on keskimäärin 24% suurempi kuin niillä lapsilla, jotka eivät saa hunajaa. Säännöllinen hunajan käyttö lisää lapsen kehon vastustuskykyä erilaisia tulehdus- ja nuhasairauksia vastaan. Lapsen kehon kehitys etenee tasapainoisemmin, jos hunaja kuuluu osana lapsen päivittäiseen ruoka-annokseen.

Perusongelma liittyy hunajan saamiseen hunajakennoista. Jos hunajakennoja lämmitetään hieman, hunaja virtaa niistä ulos helposti, mutta samalla menetetään osa hunajan koostumukseen kuuluvista hyödyllisistä aineksista. Tästä syystä Vision-yhtiön asiantuntija käyttävät hunajaa, joka on saatu linkoamalla. Näin voidaan säilyttää kaikki hunajan hyödylliset ominaisuudet.

B-ryhmän vitamiinit

B1-vitamiini on läsnä kaikkein elintärkeimmissä entsyymeissä, jotka säätelevät kehon hiilihydraatti- ja energia-aineenvaihduntaa. Energia kuuluu minkä tahansa elävän olennon kaikkein olennaisimpiin tarpeisiin. Missään organismissa ei voida suorittaa yhtä ainoaa biologista toimintoa tuottamatta ja kuluttamatta energiaa. B1-vitamiini parantaa lihasten ja hermoston toimintaa ja estää monihermotulehduksen ja beriberin kaltaisia sairauksia. Henkilö, jolla on kyseisen vitamiinin puutosta, väsyy ja menettää malttinsa helposti ja kärsii myös unettomuudesta.

B2-vitamiini vaikuttaa solujen kasvuun ja uudistumiseen, sillä on erittäin tärkeä rooli hiilihydraatti-, valkuais- ja rasva-aineenvaihdunnan säätelyssä. B2-vitamiini on erittäin tärkeä hyvän näkökyvyn säilymiselle. Henkilö, jolla on B2- vitamiinin puutosta, kärsii suun limakalvon tulehduksesta, ihon pykimistä, heikosta hämäränäöstä, “hiekkapaperista” ja kyyneleistä silmissä, autonomisesta unitilasta tai kasvun hidastumisesta ja rasvaisen ihon tulehduksen muodostumisesta.

B6-vitamiini mahdollistaa amino- ja rasvahappojen aineenvaihdunnan sekä stimuloi verenmuodostusta (hemogenesis). Vitamiini on elintärkeä hermostolle. Kyseisen vitamiinin puutos voi johtaa liialliseen ärtyneisyyteen ja psykooseihin, samalla kun todennäköisesti esiintyy ihotulehduksia ja muita ihosairauksia.

D-vitamiini

D-vitamiinilla on kyky säädellä fosfori-kalsiumaineenvaihduntaa; se varmistaa kalsiumin ja rikin imeytymisen suolistossa ja kalsiumin ja rikin uudelleenimeytymisen munuaistiehyissä ja mahdollistaa luukudoksen mineralisoitumisen.

D-vitamiini on välttämätöntä kehon kasvulle ja se tukee terveiden luiden ja hampaiden kuntoa ja mahdollistaa kehon vastustuskyvyn paranemisen ja ennaltaehkäisee kasvainsairauksia. D-vitamiinin puute johtaa fosfori-kalsiumaineenvaihdunnan häiriöihin, jonka seuraus on riisitauti – luiden epämuodostuminen niiden mineralisoitumisprosessien häiriintymisen tuloksena.

Kasvikunnan tuotteissa ei ole käytännöllisesti katsoen lainkaan D-vitamiinia. Kalatuotteissa – kalaöljyssä ja turskan maksassa – on suurimmat määrät kyseistä vitamiinia. Lisäksi D-vitamiinin lähteitä ruoassa ovat voi ja kananmunat. Valitettavasti kalatuotteita käytetään harvoin lasten ruokavaliossa, jolloin bioaktiiviset ravintolisät ovat tärkeä kyseisen vitamiinin lähde.


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com