Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


 

Be Big on uusi, Lifepac Junior-valikoimaan kuuluva tuote. Biologisesti aktiivinen ravintolisä kuusivuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille tukemaan heidän kehonsa aktiivista kasvua ja kehitystä. Tuotteiden koostumukset on kehitetty viimeisimpien lasten ravitsemuksen alalla saavutettujen tutkimustulosten pohjalta.

Tarjolla vadelmanmakuisina tabletteina.
Suositeltu annostus: yksi tabletti päivässä
Pakkauskoko: 30 tablettia pullossa.
Nutripharma (Arcopharma-konserniin kuuluva yhtiö) on valmistanut tuotteen Irlannissa GMP-standardien mukaisesti.

Yksi 1,7 g pureskeltava tabletti sisältää:

Kalsiumia

250 mg

D3-vitamiinia

2,5 mikrog

Orgaanista piitä sisältävää bambujauhetta

2,3 mg (maks.)

B1-vitamiinia

0,8 mg

Kosmetiikkavalmistajat käyttävät hyväksi bambu-uutteen positiivista vaikutusta iholle saadakseen hiukset vahvemmiksi ja kiiltävämmiksi, ja globaali pikaruoka-ala käyttää sitä vähentämään ruokien karsinogeenisyyttä. Vision on kuitenkin ainoa yhtiö, joka pystyy yhdistämään bambu-uutteen sekä kehon terveen kasvun ja kehityksen takaamiseksi tarvitsemien mikroravinteiden hyödylliset ominaisuudet.

Kalsium

Kalsium on elintärkeää ihmiskehon normaalin toiminnan varmistamiseksi. Kalsium, yhdessä rikin kanssa, muodostaa luukudoksen perusrakennusaineen, se stimuloi elintärkeitä entsyymejä, auttaa ylläpitämään kehon ionitasapainoa, on välttämätön hermoston ja lihasten supistuksen normaalin jännitys-/rentoutussuhteen varmistamiseksi ja on tärkeä tekijä, joka parantaa veren hyytymisominaisuuksia.

Kalsiumin puute kehossa johtaa hermoston yliärtyneisyyteen ja kouristuskohtauksiin. Aikuisten tarvitessa noin 0,8 – 1,2 grammaa kalsiumia, kalsium on erityisen tärkeää lapsille, joiden kehot kasvavat ja kehittyvät aktiivisesti.

Bambu-uute

Pii on yksi tärkeimpiä ihmiskehon kokoonpanoon kuuluvista mikroelementeistä. Se osallistuu kalsiumin, magnesiumin, fosforin, kaliumin, natriumin, rikin, alumiinin, koboltin sekä monien muiden elementtien imeytymiseen. Piin puutostilan vallitessa 76 elementtiä 104 elementistä ei imeydy kehoon tai sitten ne imeytyvät virheellisesti. Piin puutos voi johtaa vakaviin sairauksiin.

Kalsiumin ollessa erittäin elintärkeää kovan luukudoksen kehittymiselle, pii on ratkaiseva elementti sellaisten pehmeiden rakenteiden ominaisuuksien muodostuksessa kuten esimerkiksi:

jänteiden yhdyskudos;
verisuonten seinämät ja ruoansulatuskanava;
sisäeritysrauhaset;
rustot;
synoviaalineste (nivelöljy); ja
sydän- ja verisuonijärjestelmän läpät.

Kun edellä mainittu tiedetään, pii on välttämätöntä mainittujen rakenteiden normaalille kehitykselle ja toiminnalle. Syy miksi sidekudoksessa on niin paljon piitä sen rakenteessa, liittyy siihen seikkaan, että pii on rakenteellinen komponentti glykosaminoglykaaneissa ja niiden proteiiniyhdisteissä, jotka muodostavat kyseisen kudoksen rungon ja antaa sille sen kiinteyden ja kimmoisuuden.

Aortan piitaso heikkenee sekä iän myötä että verisuonten kalkkeutuessa. Runsaasti kasviselluloosaa sisältävä ruokavalio mahdollistaa hyvän piin imeytymisen, koska se kerää piitä. Ikääntymisprosessit kehittyvät nopeammin kasvisselluloosan ja piin puutteen vallitessa.

В1-vitamiini

B1-vitamiini on kehon hiilihydraatti- ja energia-aineenvaihduntaa säätelevien entsyymien elintärkeä komponentti, joka parantaa lihasten ja hermoston toimintaa ja ennaltaehkäisee monihermotulehdusta ja beriberiä. Kyseisen vitamiinin puutoksesta kärsivällä henkilöllä on taipumusta väsyä ja menettää malttinsa helposti sekä myös kärsiä unettomuudesta.

B1-vitamiinia löytyy ensisijaisesti kasviperäisistä tuotteista: jyvistä, viljoista (kaura, tattari ja hirssi), täysjyväjauhoista (eniten B1-vitamiinia sisältävät viljan osat poistetaan leseiden mukana, kun jauhot jauhetaan hienoiksi, jolloin hienoiksi jauhetuissa jauhoissa ja niistä valmistetussa leivässä on erittäin alhainen B1-vitamiinipitoisuus). Idätetyssä viljassa, leseissä ja pavuissa on erityisen paljon tätä vitamiinia. B1-vitamiinia on myös lihassa, kananmunissa, hiivassa ja pähkinöissä.

25 - 30% B1-vitamiinista häviää, kun elintarvikkeita kuumennetaan ja vitamiini tuhoutuu kokonaan, kun ruokaa keitetään pitkään. B1 rikkoutuu myös joutuessaan kosketukseen metallien kanssa. B1-vitamiinin imeytyminen voi heikentyä ensinnäkin antivitamiinin, huonosti lämpökäsitellyssä makean veden kalassa esiintyvän tiaminaasi-entsyymin vaikutuksesta ja toiseksi, päivittäin nautitun runsaan teemäärän vaikutuksesta. B1-vitamiinin puutos syntyy, kun nautitaan liian paljon hiilihydraatteja ja myös kun henkilöllä on ruoansulatuselinten sairauksia (suolitulehduksia, paksusuolentulehduksia). Tämän vuoksi on erittäin tärkeä nauttia bioaktiivisia ravintolisiä, jotta kasvava keho saa tarpeellisen päivittäisen B1-vitamiiniannoksen.

D-vitamiini

D-vitamiinilla on kyky säädellä fosfori-kalsiumaineenvaihduntaa, varmistaa kalsiumin ja fosforin imeytyminen suolistoon sekä kalsiumin ja fosforin uudelleenimeytyminen munuaistiehyissä, ja se mahdollistaa luukudoksen mineralisoitumisen. D-vitamiini on välttämätön kehon kasvulle ja se tukee luuston ja hampaiden terveen kunnon säilymistä, ja se mahdollistaa kehon vastustuskyvyn paranemisen ja erilaisten kasvainsairauksien muodostumisen ennalta ehkäisyn.

D-vitamiinin puute johtaa fosfori-kalsiumaineenvaihdunnan häiriöihin, minkä seurauksena on riisitauti – luiden epämuodostuminen niiden mineralisoitumisprosessien häiriöiden tuloksena.

Kasvikunnan tuotteissa ei ole käytännöllisesti katsoen lainkaan D-vitamiinia. Kalatuotteet – kalaöljy ja turskan maksa – sisältävät suurimmat määrät tätä vitamiinia. Lisäksi D-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat voi ja kananmunat. Valitettavasti kalatuotteita käytetään harvoin lasten ruokavaliossa, ja tällöin bioaktiiviset ravintolisät ovat tärkeitä kyseisen vitamiinin lähteitä.

 


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com