Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OKC-vitamiini ja kuuluisa tuotteen mehiläinen propolis - erinomainen suoja vitamiinien Putesta!

Uusi tuote 
Ве Healthу ( Ole terve) yhdistä heidän voimansa ja myös erittäin houkutteleva lapsille, missä on maku - sitruuna ja appelsiinia!

Propolis eli mehiläiskittivaha on mehiläisten lehti- ja havupuiden silmuista keräämä ja sitten jalostama pihkamainen aine.
 

Propolis on siis luonnon antibiootti.  Sen on todettu sisältävän antiseptisiä aineita.
Alunperin sana propolis tulee latinankielestä:  Pro = puolesta, pol = kaupunki. Propolis sana tarkoittaa siis     " kaupungin puolesta, kaupungin puolustus".

Propoliksella on siis desinfioiva ja bakteereja tappava vaikutus.  Sitä käytetään yleislääkkeenä kaikkiin sairauksiin, sillä sen mikrobeja tuhoavan vaikutuksen on todettu olevan voimakkaampi kuin antibiooteilla.  Merkittävää on, että tämä luonnon antibiootti  propolis säilyttää tehonsa  päinvastoin kuin varsinaiset antibiootit voivat menettää tehonsa, kun bakteerit kehittävät antibiooteille vastustuskykyisiä kantoja.

Propolista on kautta aikojen käytetty haavojen ja palovammojen hoitoon ja myöskin sisäisesti desinfioivana tulehduksiin ja muihin sairauksiin.  Sekä lääke- että myös kosmetiikkateollisuus käyttää sitä tuotteisiinsa.
Propolista käytetään ulkoisesti kaikkien iho-ongelmien hoitoon (jopa känsät ja syylät) ja sisäisesti suun ja kurkun limakalvojen sekä keuhkojen limakalvojen hoitoon.  Se hoitaa myös vatsan ja suoliston haavoja.  Kittivahan on todettu tehoavan hengitysteiden katarreihin, keuhkoastmaan ja jopa keuhkotuberkuloosiin.  Propolis tasapainottaa hormonitoimintaa ja stimuloi punaisten verisolujen syntymistä.  Se sopii  lihas- ja nivelkipujen sekä reuman hoitoon.  Sitä voi käyttää myös elimistön hiivaongelmien hoidossa.

Propolis sisältää hartsi- ja balsamiaineita noin 55 %, vahaa 30 %, eteerisiä öljyjä 10 % ja siitepölyä 5%.  Siinä on lisäksi hivenaineita ja vitamiineja.

Melliksen kevyesti kuorivassa saunahunajavoiteessa on pieni määrä propolisuutetta korostamassa hunajan puhdistavaa ja hoitavaa vaikutusta.

Propolis auttaa:

  •    lisätä suojaava voimat lapsen kehon;
  •   parantaa fyysistä kuntoa ja parantaa henkistä kapasiteettia lapsi;
  •   normalisoituminen hermoston lapsi;
  •   nopeasti parantaa haavat ja hiertymät.

Purutablettia sitruunan ja appelsiinin.

 
 Yksittäiset yliherkkiä tuotteen osat, alttius allergioihin. Kestoaika - 3 vuotta.
 
Rakenne
Rakenne yksi kapseli Lifepac Junior Be Healthy, sisältää biologisesti aktiivisia komponentteja,

mg / tabl
C  viitamini 17-23
Flavonoidit (kaempferol, izoramnetin, apigenin, hrizin, akatsetin, kempferid, galangin, dimetilkempferid) 2,8

Tuote
Purutabletti painaa 1200 mg-30 kpl


VERKKOKAUPPA

Tervetuloa Visionin - inhimillisin yritys maailmassa!
©2019 Liiketoiminta sinulle - suntuubi.com